Vítová se vdala: Na svatbě tekla krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vítová se vdala: Na svatbě tekla krev!

Praha, Obecní dům, 14.00. Romana Vítová se stala paní Jáklovou.
Praha, Obecní dům, 14.00. Romana Vítová se stala paní Jáklovou.

PRAHA – Byla to svatba jako řemen! A tekla při ní krev! Rosnička televize Prima Romana Vítová (30) a kaskadér a producent Petr Jákl (33) se včera ve dvě hodiny konečně stali manželi!


Oproti plánovaným 13.00 s hodinovým zpožděním, které Romaně zabralo oblékání, a s kapkou krve na prstu, kde se nevěsta popíchala o růži, se Romana stala paní Jákl Vítovou!

„Za svědka mi šla kamarádka z dětství, Petrovi zase jeho dlouholetý kolega a spolupracovník Robin,“ smála se po obřadu šťastná nevěsta. Svatba se konala v běžně uzavřeném Riegerově salonku Obecního domu, kde Romanu s Petrem oddal pražský radní Milan Richter. Poté se konala svatební hostina pro všech čtrnáct pozvaných a dva svědky. „Bylo to úžasné, obsluhovali nás servírky a číšníci v secesním oblečení. A co se jedlo? Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, panenka z pyrenejského prasátka pečeného na rozmarýnu či svíčková na smetaně,“ prozradila deníku Aha! Vítová, která měla kromě svatby i další důvod k radosti. Díky tomu, že její svatba byla v Obecním domě jako vůbec první v jeho novodobé historii, dostala prý pronájem jeho prostor darem!
Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete




Autor: (mac)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.