Aňa Geislerová: Napájela kolegy vínem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Aňa Geislerová: Napájela kolegy vínem

Hereččino víno pomohlo kolegům.
Hereččino víno pomohlo kolegům.

PRAHA – Nebýt herečky Aňi Geislerové (31), nový film Medvídek by asi vůbec nevznikl! Právě populární zrzka a novopečená maminka totiž deníku Aha! přiznala, že dodala víno na filmové zkoušky.


„Ivan Trojan měl problémy s pochopením své role, takže jsme všichni seděli v kolečku, předčítali si dialogy, a když přišla řada na něj, tak ze sebe nevydal ani hlásku,“ svěřila se nám Geislerová.

„Je to tak, když jsem byl na řadě, tak se všichni zvedli a šli na zahradu popíjet Aňino víno a mě nechali, abych si ujasňoval svoji postavu s Honzou Hřebejkem,“ směje se ještě teď Trojan. „Ta postava totiž byla na vyšší intelektuální úrovni než já – a to je vždycky problém,“ dodal herec.

Geislerová, která nedávno porodila holčičku Stellu, si alkohol dopřála i na tiskové konferenci k Medvídkovi, když si před zvídavými dotazy novinářů dala malé pivo. Ve filmu se kromě známých tváří objevily i děti protagonistů – Berta Macháčková či Jonáš Hřebejk. Kliknutím zvětšete„Chtěli angažovat i mého syna Bruna Fidelia, ale ten nesouhlasil s podmínkami smlouvy,“ uzavírá Geislerová. Ta si po skončení tiskovky zašla do lékárny a místo toho, aby se dočkala odvozu od svého manžela Zdeňka Janáčka, stoupla si na zastávku a odjela domů autobusem. Film Medvídek bude mít premiéru už 5. září.



Autor: Vojtěch Kristen
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.