Ivan Vyskočil: Málem přišel o nohu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ivan Vyskočil: Málem přišel o nohu

Ivan Vyskočil málem doplatil na svou lásku ke psům, nakonec se ale ukázalo, že má nohu pouze pohmožděnou.
Ivan Vyskočil málem doplatil na svou lásku ke psům, nakonec se ale ukázalo, že má nohu pouze pohmožděnou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herec Ivan Vyskočil (61) málem doplatil na svou lásku ke zvířatům. Jeho vlastní psí spřežení ho svrhlo do hluboké stoky. Ještě že měl Ivan u sebe mobil. Díky rychlému příjezdu lékařů se dlouho netrápil úvahami o vážném zranění dolní končetiny.

Po rozvodu s exotickou tanečnicí Anife (32) žije Ivan už několik měsíců se svým synem Jakubem. Ten mu přinesl nečekaný dar – štěně anglického buldoka Edu. Ivan už vlastní psa Šejtana, a tak má k psímu plemeni blízko. Šejtana občas zapřáhne do vozíku a nechá se táhnout romantickou přírodou v okolí svého bydliště v Jirnech. S novým přírůstkem se mu to ovšem silně nevyplatilo.

,,Zrovna když jsme přejížděli po můstku přes lesní potok, psi se nějak nesladili a každý chtěl jít jinam,“ dnes už se smíchem vypráví Ivan. O víkendu mu ale do smíchu nebylo. ,,Po pádu do potoka to vypadalo, že mám utržené vazy v koleni.“ Na pohotovosti se naštěstí ukázalo, že šlo o pouhou zhmožděninu. ,,To víte, v mém věku už si musím tělesnou schránku víc hlídat,“ dodává herec, přestože je o něm známo, že tráví denně minimálně dvě hodiny ve své domácí posilovně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.