Michal: Kdo jsou Eva a Vašek? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal: Kdo jsou Eva a Vašek?

Martina Michala s Helenou Vondráčkovou  zpráva o tom, že zastupuje Evu s Vaškem, překvapila.
Martina Michala s Helenou Vondráčkovou zpráva o tom, že zastupuje Evu s Vaškem, překvapila. (: Jiří HAJNÍK, Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Fanoušky zpěvačky Heleny Vondráčkové (58) překvapila zpráva, že její manžel Martin Michal (47) »manažeruje« dechovkové duo Eva a Vašek.

Fanoušky zpěvačky Heleny Vondráčkové (58) překvapila zpráva, že její manžel Martin Michal (47) »manažeruje« dechovkové duo Eva a Vašek.

To je známé zejména z televizních reklam, láme rekordy v prodeji svých CD a vydělává miliony. Za jejich úspěchy prý má stát právě Martin Michal. Nejvíce ta zpráva ale překvapila Helenu a samotného Martina. „Ty lidi jsem v životě ani neviděl, je to naprostý nesmysl,“ řekl Aha! se smíchem Martin. „Odněkud to převzal jeden bulvární časopis pro primitivnější část obyvatelstva, co se ani neobtěžuje ověřit si fakta. Ani se tomu nedivím, je to mladší bratříček toho, co se s ním s Helenou už dlouho soudíme,“ dodal Martin Michal s tím, že o zastupování Evy a Vaška ani neuvažuje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.