Landovský ženil syna... A pořádně to zapil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Landovský ženil syna... A pořádně to zapil!

Svatbě syna herce Pavla Landovského přihlížely dvě stovky pozvaných hostů.
Svatbě syna herce Pavla Landovského přihlížely dvě stovky pozvaných hostů. (Aha! – Marek Pátek)

CHOLÍN – Legendární herec Pavel Landovský (70) ženil svého syna! U Slapské přehrady si své »ano« řekli Jakub Landovský (30) s přítelkyní Olinou Zárubovou (26). A přestože si oba mladí přáli poklidnou svatbu, kvůli vrtošivému herci se musel obřad posouvat!

Na dvě stě hostů totiž muselo čekat, než Landovský starší na obřad přijede. V kuloárech se mezitím nesla zvěst, že legendární herec, známý třeba z filmů Ostře sledované vlaky nebo z novějších Vratných lahví, se jaksi »zapomněl« na benzince v občerstvení. Landovský však po svém opožděném příjezdu své zdržení nekomentoval, a místo toho se vrhl přímo k pípě piva. Svatba, jíž přihlíželi třeba herečka a bývalá moderátorka Kamila Moučková, reportér Janek Kroupa, Petr Svoboda či politik Martin Bursík, vyšla podle našich informací na sto padesát tisíc korun. Podávaly se totiž vybrané pochoutky a pivo teklo proudem!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.