Vendula Svobodová - Útok kvůli mrtvé Klárce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vendula Svobodová - Útok kvůli mrtvé Klárce!

Vendula Svobodová je šokována zprávami, že nepřijela na hrob své dcery.
Vendula Svobodová je šokována zprávami, že nepřijela na hrob své dcery. (: Archiv)

ŘÍČANY/ALDAŠÍN – Odporný útok na matku, která přežila smrt své malé dcerky! To nyní zažila Vendula Svobodová (35), vdova po skladateli Karlu Svobodovi (†68). Jeden deník ji totiž obvinil, že kašle na hrob dcery Klárky (†4,5), která před lety podlehla leukemii.

„Je to podlý útok! Na hrobě jsem byla!“

„Je to hnus. Klárka měla 22. srpna výročí sedmi let od smrti a při té příležitosti jsem jí dala na hrob kytky a hračku strašidýlko. A chodím tam, jak jen můžu!“ má téměř slzy v očích Vendula Svobodová.

„Nepřichází pro mě v úvahu, že bych se o ten hrob nestarala. Pečovala jsem ostatně i o místo posledního odpočinku první manželky mého muže, které je na stejném hřbitově. A na Aldašín zajedu pokaždé, když vezu do Jevan syna Kubíka chůvě – a to bývá hodně často. Už jsem si zvykla na ledacos, ale takhle podlý útok... Strašlivě se mě to dotklo. Dali tam ti novináři Klárce aspoň kytku, když tam jeli šmírovat?“ říká naštvaně Vendula.Zatímco v novinách se propírá, že ona nenavštěvuje hrob dcerky, místní obyvatelé ukazují opačným směrem! „Vendulu jsme cestou na hřbitov viděli několikrát. Petr Svoboda (syn Karla Svobody z prvního manželství – pozn. red.) se tam ale podle nás ještě neukázal. Přitom tam leží velká část jeho rodiny: maminka, strejda, prarodiče. Tak ať nenadávají Vendule, ta se aspoň stará!“ řekli nám Jevanští, které jsme včera potkali na procházce v lese nedaleko hřbitova.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.