Pergnerová a Kobzanová: Hele, nová dvojčata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pergnerová a Kobzanová: Hele, nová dvojčata!

PRAHA – Už jen piercing na bradě chybí moderátorce třetích VyVolených Dianě Kobzanové (25) k tomu, aby vypadala jako jednovaječné dvojče své slavnější kolegyně Terezy Pergnerové (33)!


I když se o těchto dvou občas tvrdí, že se nemají rády, obě mají nyní naprosto stejný účes ve střihu mikáda. A zlé jazyky proto tvrdí, že se Diana po hlavní moderátorce Tereze opičí…

„To jste mě pobavili. Že by mě někdo kopíroval, to nepřipadá v úvahu,“ odmítla komentovat proměnu Kobzanové Tereza Pergnerová. „Tenhle účes mám už od března, až teprve minulý týden jsem zjistila, že podobný má i Terezka. Nejsme totiž sousedky, a tudíž spolu neprobíráme, co si uděláme s hlavou. Co s tím teď budu dělat? Mám snad začít nosit paruku, abychom vypadaly jinak?“ durdí se Kobzanová.

Ještě že alespoň jejich mužští kolegové Libor Bouček a Míra Hejda nevypadají jako bratři, a diváci si je tak nebudou plést jako Terezu a Dianu…

Rozhovor s Terezou Pergnerovou čtěte už zítra v deníku Aha!


Autor: (daz)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.