»Syn« mrtvého trenéra Hlinky: Chce být Mužem roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

»Syn« mrtvého trenéra Hlinky: Chce být Mužem roku!

Model Jan Reindl se dnes večer pokusí získat titul Muž roku 2007.
Model Jan Reindl se dnes večer pokusí získat titul Muž roku 2007.

NÁCHOD – Až do osudné autonehody před třemi lety říkával model Jan Reindl (20) Ivanu Hlinkovi (†54), fenomenálnímu hokejistovi a trenérovi, oslovením »táto«. Dnes večer se může Reindl stejně jako jeho slavný nevlastní otec vyškrábat na stupně vítězů.


NÁCHOD – Až do osudné autonehody před třemi lety říkával model Jan Reindl (20) Ivanu Hlinkovi (†54), fenome- nálnímu hokejistovi a trenérovi, oslovením »táto«. Dnes večer se může Reindl stejně jako jeho slavný nevlastní otec vyškrábat na stupně vítězů. Soutěží totiž v osmém a historicky posledním ročníku Muže roku!

Liběna Hlinková je druhou ženou trenéra olympijských vítězů z Nagana, který vyženěného syna Jana Reindla, jenž je mimo jiné i bratrancem světové topmodelky Evy Herzigové, vychovával od osmi let. „Měli spolu úžasný vztah. Ivan by byl na Honzu určitě pyšný,“ svěřila se přátelům Hlinková před finále Muže roku, které se koná dnes večer v Městském divadle v Náchodě a v přímém přenosu je bude vysílat internetová televize Stream.cz od osmé hodiny večerní.

Kliknutím zvětšete„Tento ročník je poslední, musím se věnovat víc sám sobě a svému zdraví. Předloni jsem pár týdnů před soutěží zkolaboval z vyčerpání, loni to bylo podobné se zlomenou nohou a letos se situace opakovala se zápalem plic. Doktoři mě varovali, abych zpomalil tempo. Proto soutěž buď skončí úplně, nebo předám štafetu. Charitě se ale budu věnovat dál,“ vysvětluje pořadatel akce David Novotný.

Novotný se rozloučí pokusem o překonání rekordu v počtu celebrit, které budou v pozici porotců hodnotit kvality dvanácti finalistů soutěže. Dosavadní světový rekord z Muže roku 2003 s třiašedesáti známými osobnostmi překonali později Norové o dvě známé tváře, tentokrát chce prvenství Muž roku strhnout Kliknutím zvětšetezpátky na svou stranu díky ještě většímu počtu ohlášených populárních osobností.

Mezi celebritami by neměli chybět například ani Uršula Kluková, Eva Pilarová, Nikol Štibrová, Vítek Havliš, Míša Nosková, Agáta Hanychová, Zuzana Belohorcová a množství známých modelek z obou soutěží krásy Česká Miss a Miss ČR. Mezi soutěžícími je kromě Reindla i další známá tvář: účastník třetích Super Star Michal Michajlec.


Autor: David Zápal
Foto: Alena Málková

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.