Ester Kočičková: Opilá-neopilá moderátorka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ester Kočičková: Opilá-neopilá moderátorka!

„To je taková pecka, že ten, kdo nesedí, tak si sedne,“ zněl jeden z mnoha povedených komentářů »trochu jiné moderátorky« Ester Kočičkové.
„To je taková pecka, že ten, kdo nesedí, tak si sedne,“ zněl jeden z mnoha povedených komentářů »trochu jiné moderátorky« Ester Kočičkové.

BRNO – Soutěž módních návrhářů, která se konala v rámci oděvního veletrhu styl Kabo v Brně, byla pojata skutečně velmi netradičně. Její moderátorka Ester Kočičková se oděla ve stylu Chytré horákyně a byla oblečená-neoblečená a učesaná-neučesaná.



„Už jen ta koloběžka mi chybí,“ komentovala se smíchem svůj vzhled.

Jestli byla také střízlivá-nestřízlivá, těžko říct. Jisté však je, že její rádoby vtipná moderace byla často na hranici únosnosti a budila velké rozpaky. „To není možné, že by byla střízlivá, určitě si dala pár panáků na kuráž,“ neslo se mezi hosty přehlídky.

Tradičně však nezklamal tanečník Yemi v roli choreografa celé přehlídky a úvodního extravagantního tanečního vystoupení, ve kterém se úspěšně předvedl raper Pluto z druhé řady VyVolených. Mezi modelkami excelovala misska Kateřina Sokolová. „Loni jsem na veletrhu chyběla, ale letos si to opravdu užívám,“ svěřila se modelka.

Po módní přehlídce, kde se představilo několik předních českých i zahraničních návrhářů, proběhlo slavnostní předání ocenění Top styl designer 2007. „Nestává se to často, ale tentokrát nebylo tak těžké najít nejlepšího z nejlepších,“ prozradil předseda poroty Josef Ťapťuch. Cenu si odnesl slovenský návrhář Marcel Holubec, kterému Kateřina Sokolová fandila s takovou vervou, až se kuloáry neslo, zda spolu ti dva něco nemají. „Kdepak,“ vyvrátila krásná modelka. „Jeho modely jsou originální a výborně se předvádějí.“

O nejdramatičtější okamžik celé přehlídky se postaral hokejista Martin Ručinský se svou přítelkyní Petrou Faltýnovou. Ti totiž odešli ještě před přehlídkou, aby se venku pořádně pohádali. „Nebylo jasné, kvůli čemu se hádají, ale každopádně na sebe řvali a pak oba naštvaně odešli,“ popsal incident jeden ze svědků.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: ADÉLA JANDOVÁ
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.