Zawadská utekla před Němcem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zawadská utekla před Němcem!

Valérie Zawadská, která je jednou z hrdinek česko-německého filmu, dostala kytici od ředitele TV Barrandov Kamila Spáčila.
Valérie Zawadská, která je jednou z hrdinek česko-německého filmu, dostala kytici od ředitele TV Barrandov Kamila Spáčila.

PRAHA – Slavné česko-německé televizní produkce se vracejí! Na úspěch legendárních koprodukčních seriálů, jako byla Arabela, Návštěvníci, Dobrodružství kriminalistiky či Lucie, postrach ulice, chce navázat vznikající digitální televize Barrandov společně s německou MDR a filmovými studii Bavaria!


Novým seriálem, který tak teď na Barrandově vzniká, je dvoudílný dětský film Taco a Králíček o dvou sourozencích – amatérských detekti- vech. První klapku filmu podle série německých populárních knížek smíšený štáb oslavil opulentní večeří v restauraci Lví dvůr na Pražském hradě! Nad pečenou kachnou se tam rozplývala i hvězda německého seriálu Místo činu Kai Scheve, který českou produkci dokonce požádal, aby mu sehnala českou manželku! „Chtěl, abychom mu sehnali krásnou, mladou, tolerantní ženu, takovou, aby se o něj starala. V Německu mu to prý nejde,“ smál se ředitel televize Barrandov Kamil Spáčil. Z českých herců se na oslavě objevila třeba Valérie Zawadská, která ale brzy utekla. Že by se bála vdavekchtivého Němce? Ne, jen se musela učit text k roli na další den!


Autor: (mac)
Foto Miloš Schmidberger

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.