Čistky na Óčku: France dostal padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čistky na Óčku: France dostal padáka!

Zpěvák Martin France vyletěl jako moderátor TV Óčko po dvou letech a roztrpčeně přiznává, že programová ředitelka Silvie Pecková si ani nenašla čas, aby mu to oznámila.
Zpěvák Martin France vyletěl jako moderátor TV Óčko po dvou letech a roztrpčeně přiznává, že programová ředitelka Silvie Pecková si ani nenašla čas, aby mu to oznámila.

PRAHA – V zákulisí hudební televize Óčko se dějí věci! Na pozici programové ředitelky nedávno nastoupila bývalá dramaturgyně stanice Silvie Antochová-Pecková a hned začaly lítat vzduchem výpovědi.


Jako první to odskákala misska Renata Langmannová (21), která po odmoderování dvou dílů skončila v pořadu Natoč si svůj klip. Hned po ní Pecková vyhodila i druhého moderátora tohoto pořadu, zpěváka Martina Franceho (36). A židle se kývou i pod dalšími lidmi, kteří ještě před pár týdny byli na Óčku hlavními hvězdami.

„Způsob, jakým pan France pořad moderoval, byl nevyhovující. Producenti se snažili úroveň pořadu zvednout tím, že Francemu měnili moderátorské kolegyně, ale to kvalitu nezvedlo – spíše naopak. A tak jsme se rozhodli vyměnit moderátora,“ vysvětluje Pecková. Franceho tak v show Natoč si svůj klip nahradí Zdeněk Eška. „Co se týče vyhazovu slečny Langmannové, tak musím říct, že způsob jejího moderování je naprosto nevyhovující. Po zhlédnutí pilotního dílu pořadu se producenti rozhodli pro absolutní nepoužitelnost materiálu s Langmannovou již déle nespolupracovat a já je v tom jen podpořila,“ dodává Pecková.

Martin France neskrývá nad jednáním nové programové ředitelky rozčarování. „Její jednání mě zaráží a přijde mi nefér, že paní Pecková není schopná zvednout telefon a Renatě Langmannové sdělit tuto informaci osobně. Já jsem se o jejím konci dozvěděl hodinu před natáčením pořadu, ke kterému jsem měl připravený scénář pro dva moderátory, který byl tím pádem nepoužitelný,“ rozčiluje se France, se kterým se také nikdo na Óčku po dvou letech moderování Natoč si svůj klip ani nerozloučil.

Kliknutím zvětšeteO svůj pořad M-Fashion na hudební stanici přišla i moderátorka Kateřina Kristelová (28). „S paní Peckovou jsme se tak dohodly. Místo toho tam budu uvádět pořad Night IN. K tomu mám vlastní talk show na internetové televizi Stream.cz a čeká mě i vlastní pořad v České televizi. Mám toho fakt hodně,“ tvrdí Kristelová. Tu by v M-Fashion měla nahradit manželka akrobatického lyžaře Aleše Valenty Elen Černá. Ta v minulosti moderovala zprávy v České televizi. A další pořádné čistky a změny prý Óčko ještě čekají.


Autor: JOSEF KOUKOLÍČEK
Foto Archiv M. Franceho

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.