Zeťová se styděla za Bednáře! Manželky hokejistů přišly v džínách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zeťová se styděla za Bednáře! Manželky hokejistů přišly v džínách!

Zpěvačce Heleně Zeťové nebylo příjemné, že ji její přítel Jaroslav Bednář před zraky všech osahává a hladí po koleně. Proto ten bojový výraz ve tváři.
Zpěvačce Heleně Zeťové nebylo příjemné, že ji její přítel Jaroslav Bednář před zraky všech osahává a hladí po koleně. Proto ten bojový výraz ve tváři.

KARLOVY VARY – Pyšná Petra Voláková (29) už má snubní prsten, zatímco Helena Zeťová (26) si bude muset na vdavky ještě nějakou dobu počkat! Voláková se totiž v sobotu na Zlaté hokejce chlubila obrovským.


KARLOVY VARY – Pyšná Petra Voláková (29) už má snubní prsten, zatímco Helena Zeťová (26) si bude muset na vdavky ještě nějakou dobu počkat! Voláková se totiž v sobotu na Zlaté hokejce chlubila obrovským diamantem na prsteníčku a Zeťová, která se skoro ani nemohla pochlubit svým přítelem hokejistou Jaroslavem Bednářem (30), jenž se s ní odmítal vyfotit, mohla jen tiše závidět.

Kliknutím zvětšeteMožná až výtka ze strany Zeťové Bednáře přiměla k tomu, že ji začal před zraky všech novinářů a přítomných hostů osahávat a zajíždět pod šaty. „Nech toho, vždyť si to všichni budou fotit,“ okřikovala svého přítele Zeťová, která se očividně styděla. Kliknutím zvětšeteBednář už však na její povyk nereagoval a spíše se skvěle bavil.
Zpěvačka Helena Zeťová skoro jako jediná z manželek a přítelkyň hokejistů dorazila ve slušivé večerní róbě. Kliknutím zvětšeteOstatní dámy se navlékly do džínů a myslely si, že jim to náramně sluší.

Večírek po sobotním slavnostním ceremoniálu si bohužel nechal ujít Karel Gott! Že by za tím bylo malé nedorozumění s Jaromírem Jágrem? Když se totiž dva mistrové ve svém oboru sešli na pódiu při udílení cen, jeden druhému si začali vyčítat své úspěchy. Kliknutím zvětšete„Vám stačilo nazpívat jeden hit a žijete z toho čtyřicet let,“ utahoval si z Gotta Jágr. A Mistr mu nic nedaroval. „To vy zase odehrajete jednu sezonu a jste na tom úplně stejně,“ bránil se Gott. Celou potyčku v přímém přenosu obratně zahrál do autu Martin Dejdar, moderátor večera, kterého tentokrát nedoprovázela jeho manželka, ale osmiletý syn Matěj. Kliknutím zvětšeteA podobně byl na tom i Dominik Hašek, který na Zlatou hokejku do Karlových Varů přicestoval se svým synem Míšou. Hokejista Dominik Hašek se ke svému synovi chová jako starší kamarád Kliknutím zvětšetea svého Michala nechal ponocovat. Po půlnoci unavený Dominik Hašek s čilejším synem odešli na pokoj do hotelu Pupp, kde bydleli.


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.