PETR RYCHLÝ: Rakovina! Šok pro diváky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

PETR RYCHLÝ: Rakovina! Šok pro diváky

PRAHA – Herec Petr Rychlý (42) alias primář Čestmír Mázl z populárního seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě přichystal svým fanouškům pořádný šok!


Čeká jej totiž boj se zákeřným rakovinovým nádorem, a jen Bůh ví, jestli nad zhoubnou nemocí zvítězí, či se mu stane osudnou... Petr se však rozhodně nehodlá vzdát bez boje!

Rakovina Čestmíra Mázla! Ano, přesně takhle rázně a dramaticky odstartují osudy ústřední postavy nejsledovanějšího seriálu už od září, kdy na obrazovky Novy vstoupí Ordinace se svou již pátou řadou. „Hned v prvním díle se Čestmír Mázl dozví, že má rakovinu. Nemoc se řeší celých prvních sedm dílů, další se teprve připravují k natáčení, takže ani sám Rychlý neví, jestli jeho postava přežije, nebo ne,“ prozradil deníku Aha! zdroj z natáčení. Osudový boj s Mázlovou nemocí samozřejmě budou prožívat i všichni další hrdinové Ordinace, v čele s jeho milovanou Gitou v podání slovenské herečky Daniely Šinkorové.

Rychlého seriálový život je tak v tuto chvíli v rukou scenáristky seriálu Lucie Konečné. Zabije svého hrdinu, nebo ne? Především v amerických seriálech je v současnosti moderní nechávat oblíbené postavy umírat, aby tvůrci co nejvíce otřásli divákovými emocemi. Seriál pak pokračuje s dalšími postavami. Divácká obliba kdysi nezachránila ani legendárního doktora Štrosmajera z Nemocnice na kraji města. Potká Rychlého osud Štrosmajerova představitele Miloše Kopeckého? Sám Rychlý, kterému seriál vynesl loni titul třetího nejoblíbenějšího muže Novy, o roli Čestmíra Mázla mluví jako o své osudové, a určitě by se jí a příjmů z ní přicházejících zříkal jen nerad. O Mázlův život tak bude u scenáristky bojovat i on!


Autor: Petr Macek
Foto: TV Nova

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.