Zapletal: Prodej přinesl peníze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zapletal: Prodej přinesl peníze

Miloš Zapletal zůstává i nadále prezidentem Miss České republiky.
Miloš Zapletal zůstává i nadále prezidentem Miss České republiky.

PRAHA – Je to bezesporu obchod roku v českém showbyznysu. Miloš Zapletal, který 18 let organizoval prestižní soutěž krásy Miss ČR, se rozhodl prodat část svého podílu v této soutěži podnikateli Janu Moťovskému, jak včera jako první informoval deník Aha! Údajně za 15 milionů korun.


Miss ČR

PRAHA – Je to bezesporu obchod roku v českém showbyznysu. Miloš Zapletal, který 18 let organizoval prestižní soutěž krásy Miss ČR, se rozhodl prodat část svého podílu v této soutěži podnikateli Janu Moťovskému, jak včera jako první informoval deník Aha!
Údajně za 15 milionů korun.

Moťovský v minulosti proslul například tím, že koupil vilu Karla Gotta v Jevanech a zřídil tam zpěvákovo muzeum nazvané Gottland. Proč se Zapletal rozhodl Miss prodat a proč právě Moťovskému?
„Založil jsem před časem Nadační fond Bohemia a chtěl jsem, aby dívky ze soutěže následně spolupracovaly právě s tímto nadačním fondem. Navíc jsem obchodník a chci do soutěže přinést nové know how a také peníze,“ vysvětlil deníku Aha! své důvody pro koupi podílu v Miss ČR Moťovský. Ten odmítl prozradit částku, kterou za podíl v soutěži krásy zaplatil, i jak je tento podíl velký.

Kliknutím zvětšeteZapletal včera vyvrátil informaci, že by Moťovský získal v Miss ČR nadpoloviční podíl, jak se původně tvrdilo. „Společnost Bohemia Art Production, která vlastní sedmdesát procent Miss ČR, byla založena s majoritním podílem pana Miloše Zapletala,“ řekla deníku Aha! spolupracovnice Zapletala Hana Srbová. Pak je ale velmi podivné, že když v této společnosti má většinový podíl Zapletal, je předsedou představenstva Moťovský. Je totiž obvyklé, že většinový majitel stojí i v čele představenstva.


Autor: (efk)
Foto Aha! – Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.