Producent Nejedlý: Prodal Mádla i s Kotkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Producent Nejedlý: Prodal Mádla i s Kotkem!

Snowboarďáci Mádl (vlevo) s Kotkem nyní papírově patří Američanům.
Snowboarďáci Mádl (vlevo) s Kotkem nyní papírově patří Američanům.

PRAHA – Populární herecké duo Jirka Mádl (20) a Vojta Kotek (19) už nepatří producentovi Janu Nejedlému a jeho České Produkci, ale Američanům! Těm Nejedlý (37) totiž v minulých dnech prodal Českou Produkci společně se svou malou částí práv k filmu Snowboarďáci!


Nejedlý se ale nezbavil pouze Snowboarďáků, ale třeba i práv k filmům a jejich pokračováním Prachy dělaj člověka či Experti. Podle našich informací si však skrze jinou svoji společnost ponechal nároky k právě natáčené Saxaně 2 s Petrou Černockou v hlavní roli. „Dostal jsem exkluzivní nabídku, která se neodmítá,“ tvrdí o důvodu prodeje Nejedlý s tím, že kromě Saxany si ponechal také nárok na natočení pokračování kultovního československého snímku Bony a klid. Jiné zdroje však tvrdí, že svou společnost Nejedlý prodal kvůli velkým finančním problémům.

Kliknutím zvětšetePřestože Nejedlého Česká Produkce byla zaměřena zejména na produkování filmových snímků, zastupovala třeba i umělce Evu Čížkovskou, Marcelu Holanovou či Sámera Issu. Ti by podle našeho zdroje měli také zůstat u Nejedlého, ovšem až na jednu výjimku! A tou je právě zpěvák Issa, který má už několik dní za manažera bývalého Nejedlého spolupracovníka Jaroslava Capandu. „Usoudil jsem, že přerušení spolupráce s Nejedlým je to nejlepší řešení,“ svěřil se již před časem Issa.


Autor: Vojtěch Kristen
Foto Aha! – Marek Pátek, Falcon

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.