Michal Pavlíček: Jede na Mácháč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Michal Pavlíček: Jede na Mácháč

Michal Pavlíček, jeden z nejobdivovanějších kytarových mágů.
Michal Pavlíček, jeden z nejobdivovanějších kytarových mágů. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Kytarový mág a bývalý člen skupiny Pražský výběr Michal Pavlíček (51) jede k Máchovu jezeru! Právě tam se totiž už příští pátek 24. srpna uskuteční jeden z největších tuzemských festivalů věnovaný taneční hudbě – Mácháč 007!


Pavlíček tam vystoupí stejně jako před rokem s dýdžejkou Luccou, se kterou již dlouho tvoří originální hudební duo. Kliknutím zvětšeteKytarově totiž doprovází sety, které Lucca pouští ze svých gramofonů. „Na Mácháč se moc těším, je to jedna z mála akcí v létě, kde si zahraju,“ tvrdí Pavlíček, kterému se nedávno narodil třetí syn. „Musím se totiž starat o něj a také se připravovat na podzimní turné, které startuje už 2. října v Praze,“ svěřil se nám Pavlíček, jenž se nyní jen modlí, aby se do té doby uzdravila zpěvačka Bára Basiková, která na většině Pavlíčkových koncertů hostuje. Basiková má totiž vyražený zub a musela zrušit některé své letní koncerty.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.