Topmodelka Linda Vojtová: Vodu jedině bez bublinek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Topmodelka Linda Vojtová: Vodu jedině bez bublinek!

Linda Vojtová je nejen krásná, ale i velmi sexy!
Linda Vojtová je nejen krásná, ale i velmi sexy!

PRAHA – Své krásné tělo bez chybiček vystavila jedna z našich nejúspěšnějších topmodelek Linda Vojtová (21) v luxusní značce módního prádla La Perla. Svou neuvěřitelnou podobností s jednou z ikon modelingové branže Gisele Bündchen získala přezdívku Baby Gisele.


„Je to výhoda,“ řekla nedávno deníku Aha! úspěšná Vojtová, která ve svém mladém věku vlastní už dva luxusní apartmány v New Yorku. O svou superdokonalou postavu modelka pravidelně pečuje, zásadně pije vodu bez bublinek (z těch prý roste celulitida jako houby po dešti), cvičí, jí zdravě a v soukromém životě je šťastná s jedním americkým hudebníkem. „Modelky jsou stále mladší, konkurence je obrovská,“ vysvětluje Vojtová. Ona sama se zatím o svou kariéru bát nemusí: její tvář zdobila skoro každou prestižní kampaň, o její blaho se v současné době stará šest prestižních módních agentur.


Autor: (srk)
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.