Sypal všechno hlásí šéfovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sypal všechno hlásí šéfovi!

Jaroslav Sypal (vpravo) a Radek Komoráš hned po zápase volali šéfovi Kolumbusu Martinu Severovi, že zvítězili.
Jaroslav Sypal (vpravo) a Radek Komoráš hned po zápase volali šéfovi Kolumbusu Martinu Severovi, že zvítězili. (pro Aha! – Miroslav Plešek)

SLATIŇANY – Další fotbalové utkání odehrál Kolumbus V.Y.P. ve Slatiňanech. Jelikož v jeho řadách nastoupilo hodně sportovců, mezi kterými zazářil především bývalý reprezentant Ivan Hašek, veze si Kolumbus cenné vítězství v poměru 5:4. Celý průběh zápasu, jakož i vše, co se dělo po něm, hlásil šéfovi Kolumbusu Martinu Severovi, který je ve Švýcarsku, herec Jaroslav Sypal.

„Donášet se nemá, ale hlásit se to musí,“ smál se Sypal.

„Ivan Hašek vstřelil 3 branky. Skóroval rovněž jeho bývalý sparťanský kolega Němeček a hokejista Vlasák a výborně zahráli i František Veselý a Pavel Richter,“ řekl deníku Aha! imitátor Libor Petrů s tím, že Kolumbus hrál ve dvanácti lidech. „Tím dvanáctým byl herec Zdeněk Srstka a svou premiéru si jako trenér odbyl Jirka Krampol, který byl s naším vítězstvím velmi spokojen,“ dodal Petrů. Po skončení fotbalu vystoupili na koncertě zpěváci Kamil Emanuel Gott, Patrik Fox, Tanja, Martin Tankwey, Libor Petrů, SuperStar Michal Hudček a herci Jaroslav Sypal, Zdeněk Srstka a Jiří Krampol.

14.8.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.