Václav Vydra: Jsem generál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Václav Vydra: Jsem generál!

Danii představil Václav Vydra nejen svého koně, ale dokonce ji i pohostil jahodami, které vlastnoručně natrhal.
Danii představil Václav Vydra nejen svého koně, ale dokonce ji i pohostil jahodami, které vlastnoručně natrhal. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Populární herec a tanečník ze StarDance Václav Vydra (51) se už zanedlouho stane velitelem statečného oddílu, kterému bude velet na VII. ročníku Memoriálu generála G. A. Custera 7th Cavalery Headquater. Vydra jakožto milovník všech zvířat a především krásných koní tak povede letos další tažení, které se uskuteční už v sobotu 18. srpna na bitevním poli Hněvšín nedaleko Slapské přehrady.

A spolu s dalšími důstojníky a praporčíky, kteří si tuto hodnost vydobyli v minulých ročnících, se stane jedním z řady nebojácných příslušníků této originální elitní jednotky.

O připravované letní akci, kterou si před sedmi lety Václav Vydra vymyslel a od té doby ji také vede, si popovídal i v reportáži s Danielou Krhůtovou alias Daniou pro TV Óčko. Pochlubil se jí nejen svým největším trumfem v podobě ušlechtilého hnědého hřebce, ale také jahodami ze své zahrádky. Ale to se už povídání zase stočilo na blížící se Custerovo tažení a Vydrovu lásku ke všemu, co je s koňmi spojeno.

„Poznáte sílu těsného sepjetí koní a jezdců v uniformách. Okusíte opojení z účasti v útoku mezi desítkami koní vašich spolubojovníků. Poznáte pocit sounáležitosti a otestujete své dovednosti,“ prozrazuje a láká další statečné dobrovolníky generál Vydra. „Je to velkolepá akce, na které můžete získat nové přátele nejen vy, ale také vaši čtyřnozí miláčkové,“ dodává Václav, který bude také dohlížet, aby se splnila jedna z čestných povinností každého člena 7. kavalerie – získání nových rekrutů, aby mohli v některém z dalších letních tažení dosáhnout plného počtu oddílu generála Custera, který bojoval u Little Big Hornu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.