Šárka Vaňková: Šel po ní Poláček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šárka Vaňková: Šel po ní Poláček!

Petr Poláček přes den soutěžil se Šárkou Vaňkovou a večer se jejich vztah zvrtl v něco víc.
Petr Poláček přes den soutěžil se Šárkou Vaňkovou a večer se jejich vztah zvrtl v něco víc. (Aha! – Marek Pátek)

HLINNÉ – Šárka Vaňková (19) je už měsíc bez svého přítele Jakuba Vytáčka a v sobotu v Hlinném u Brna se na ni noví potencionální milenci jen lepili. Finalistka první řady SuperStar Šárka se chvíli rozmýšlela a své nápadníky testovala při odpoledních hrách.

Šárka Vaňková (19) je už měsíc bez svého přítele Jakuba Vytáčka a v sobotu v Hlinném u Brna se na ni noví potencionální milenci jen lepili. Finalistka první řady SuperStar Šárka se chvíli rozmýšlela a své nápadníky testovala při odpoledních hrách.

A nakonec dostal nejvíc plusových bodů Petr Poláček (23), který se také dostal do finálové desítky SuperStar a jako první z ní vypadl. Nejdříve spolu Poláček s Vaňkovou jen laškovali na louce, ale večer v baru už do sebe byli zaklínění a nad panákem alkoholu už měli oči jen pro sebe. „Ta Šárka je tak krásná, už ji delší čas pozoruji v divadle,“ svěřoval se Poláček kamarádům na baru. Vzhledem k tomu, že i Poláček je už nějaký čas volný, je dost možné, že si Šárka našla v sobotu v penzionu Apollo v Hlinném nového přítele.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.