Waldemar Matuška - Před odletem do USA na Slapy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Waldemar Matuška - Před odletem do USA na Slapy!

Matuška s Vondráčkovou na lodi jako kapitán a jeho první důstojník.
Matuška s Vondráčkovou na lodi jako kapitán a jeho první důstojník. (archiv Heleny Vondráčkové)

ŘITKA/SLAPY – Co dělal Waldemar Matuška (75) předtím, než odletěl zpátky domů na Floridu? Jak si užíval svůj poslední den v Čechách? A s kým? Deník Aha! to ví! Matuška se svojí rodinou, ženou Olinou a synem Waldou juniorem proháněli rybářský člun Heleny Vondráčkové (60) na Slapech!

Hausbót Heleny Vondráčkové na Slapské přehradě měl vzácného hosta! Poslední den před odletem z Čech jej totiž navštívil zpěvák Waldemar Matuška, aby si tu užil sluníčka, ale bohužel také trochu neplánovaných dešťových přeháněk!

A protože americká Florida, kde Walda už více než dvacet let žije, leží u oceánu, probudily se v Matuškovi i námořnické instinkty! „Všichni na loď!“ zavelel a oblékl si kapitánskou čepici. Rybářský člun Helenina manžela Martina Michala tak odrazil od břehu a začal brázdit slapskou vodní hladinu, která má téměř šedesát kilometrů čtverečních! „Najednou měl tolik energie, až jsme se smáli, že bude chtít na vodní lyže,“ smál se Martin Michal. A kdyby nezasáhla přeháňka, určitě by došlo i na chytání ryb!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.