Korec slavil 35: Eva Aichmajerová rozdává rajská jablíčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Korec slavil 35: Eva Aichmajerová rozdává rajská jablíčka!

Eva Aichmajerová donesla Vlastíkovi rajčata, která sama vypěstovala na své zahradě.
Eva Aichmajerová donesla Vlastíkovi rajčata, která sama vypěstovala na své zahradě. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Aichmajerová (28) v roli Hujera? Ne švestičky, ale rajská jablíčka ze své vlastní zahrádky přinesla ve středu večer Vlastíku Korcovi k jeho 35. narozeninám Eva Aichmajerová.

Aichmajerová (28) v roli Hujera? Ne švestičky, ale rajská jablíčka ze své vlastní zahrádky přinesla ve středu večer Vlastíku Korcovi k jeho 35. narozeninám Eva Aichmajerová. „To jsou moje rajská jablíčka,“ culila se Eva. „Sama je vypěstovala, takže to byl opravdu krásný dárek,“ řekl deníku Aha! dojatý a překvapený Korec.

Na přísně soukromou párty svých narozenin do restaurace Na korábě pozval hlavně kolegy z rádia. Mimo desítek lahví s alkoholem přišel i dárek, který moderátora opravdu potěšil. „Konečně jsem se podíval sám sobě do tváře. Dostal jsem totiž svou vlastní karikaturu,“ usmál se Korec, který přiznal, že i pro jeho velkého přítele »alkohol« bylo na mejdanu dost místa. „Mohl jsem pít, protože moje Magdalénka mě pak pěkně naložila do auta a odvezla domů,“ dodal Vlasta, který má pocit, že už je konečně dospělý.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.