Jirešová: Soud o dítě skončil! Začíná bitva o prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jirešová: Soud o dítě skončil! Začíná bitva o prachy!

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka Ivana Jirešová (31) včera vyšla od soudu pěkně vysmátá! Soud nejdříve zamezil tomu, aby malou Sofinku (2,5), jejíž otcem je novinář Ondřej Höppner (41), dostal táta do střídavé péče. A navíc Jirešové, jejíž čistý měsíční příjem dosahuje částky 60 tisíc korun, vyměřil alimenty sedm tisíc korun měsíčně.

„To je neuvěřitelně hodně, na tříletou dceru, vzhledem k mým příjmům,“ sdělil deníku Aha! otec malé Sofie, který má pocit, že se na stranu Jirešové přiklonila sociální pracovnice.

Jirešová, jež se od září zase začne objevovat v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě, je samozřejmě s rozhodnutím soudu nadmíru spokojená. „Ano, myslím, že to dopadlo dobře,“ řekla deníku Aha! Jirešová. „S rozhodnutím jsme spokojeni,“ dodala právnička Jirešové, která včera odpoledne se svou klientkou odcházela ze soudní síně ruku v ruce.

Ani otec malé Sofie však neměl vůči rozhodnutí soudu výhrady. „Budu mít Sofinku každý druhý víkend, a to i přes noc, pak ve středu v odpoledních hodinách a o letních prázdninách tři týdny a v zimě týden. To je víc, než navrhovala její matka,“ řekl Höppner, který po vyjití ze soudní síně vůbec nevěděl, jak celá kauza dopadla, a proto se jeho právnička musela ještě po skončení soudního líčení jít znovu zeptat soudkyně, jak to vlastně celé dopadlo. „Jediné, co se mi nelíbí, jsou ty vysoké alimenty. Rozsudek přijde až za měsíc, a pak budu zvažovat, zdali se proti tomu odvoláme,“ dodal Höppner.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.