Aneta Langerová: Hádka! Vyhazov z kapely | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Aneta Langerová: Hádka! Vyhazov z kapely

Aneta Langerová
Aneta Langerová (: Archiv)

PRAHA – Aneta Langerová (20) opět vyměnila svého bubeníka! První česká SuperStar tak potvrdila spekulace, podle kterých ji musejí členové kapely poslouchat na slovo, jinak… Vyhazov a nadávky!

„Vztah Anety a některých bývalých členů její kapely byl občas opravdu na hraně. Vzpomínám si, jak po koncertech na kluky sprostě řvala a úplně nejvíce vždycky na bubeníka Honzu Jaška. Toho nakonec z kapely také vyhodila,“ svěřil se nám již před časem jeden z muzikantů, který měl s Langerovou co do činění. Bubeníka Jaška tehdy nahradil Štěpán Smetáček, jenže i toho nyní Langerová vyhodila! Nahradil ho totiž Angličan Jon Bennett, který se dokonce s Langerovou chystá na její podzimní turné.

„Do kapely zapadl skvěle, tak věříme, že nám to s ním půjde,“ doufá skupina, se kterou Angličan absolvoval již několik zkoušek. Langerová se chystá odstartovat 25. září v Brně své velké podzimní turné, kterým bude podporovat své aktuální album Dotyk. A doufá, že se opět vrátí na trůn prodejnosti desek, ze kterého ji nedávno sesadila Lucie Vondráčková se svým diskem Pelmel, který přináší výběr jejích největších hitů. Zda se kontroverzní a nekomunikativní Aneta Langerová na vrchol vrátí společně s novým bubeníkem Bennettem, se ale nikdo neodvažuje odhadnout!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.