Infarkt Františka Janečka (63): Za lékaře zaplatil 3 miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Infarkt Františka Janečka (63): Za lékaře zaplatil 3 miliony!

František Janeček
František Janeček (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Infarkt za tři miliony korun! Nedávná srdeční slabost hudebního producenta a jednoho z nejlepších přátel Karla Gotta (68) Františka Janečka (63) se pěkně prodražila. Janečka totiž infarkt postihl v USA, kde jsou zdravotnické služby pořádně drahé. Za dovoz sanitkou a následnou hospitalizaci a další lékařské zákroky musel zaplatit téměř 160 tisíc dolarů, což jsou v přepočtu přes tři miliony korun!

„To víte, nejsem už nejmladší. V mém věku už jsou prostě podobné zdravotní komplikace součástí života,“ říká o svém infarktu sám Janeček. „Alespoň jsem si užil americké zdravotnictví i převoz houkající sanitkou,“ komentuje s humorem svůj zdravotní lapsus Janeček. Smích slavného producenta ale přešel, když mu Američané za jeho pětidenní hospitalizaci předložili účet. Producent musel zaplatit téměř 160 tisíc dolarů, což je více jak tři miliony korun. A taková suma zaskočila i multimilionáře Janečka. „Naštěstí jsem byl pojištěný, takže nakonec ty peníze uhradí pojišťovna,“ nechal se slyšet Janeček. Ten se do Ameriky vrací spolu se svou mladou přítelkyní Terezou Mátlovou už tuto sobotu. „Budu tam až do konce září, tak snad to tentokrát bude klidnější pobyt,“ dodal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.