Brožová & Rychlý: Líbačka na tiskovce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Brožová & Rychlý: Líbačka na tiskovce!

Kateřina Brožová popřála Petru Rychlému k jeho zítřejším narozeninám. K přípitku samozřejmě přidala i polibek, kterému se Rychlý rozhodně nebránil.
Kateřina Brožová popřála Petru Rychlému k jeho zítřejším narozeninám. K přípitku samozřejmě přidala i polibek, kterému se Rychlý rozhodně nebránil. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Anna Polívková (28) v Ordinaci v růžové zahradě, Jana Krausová (53), Markéta Hrubešová-Kraus (35) a Roman Vojtek (34) v Ulici, to je jen hrstka nových tváří, které do svých nejsledovanějších seriálů zařadila televize Nova.

Anna Polívková (28) v Ordinaci v růžové zahradě, Jana Krausová (53), Markéta Hrubešová-Kraus (35) a Roman Vojtek (34) v Ulici, to je jen hrstka nových tváří, které do svých nejsledovanějších seriálů zařadila televize Nova. Podzimní schéma televize čeká spousta změn a nových televizních produktů – jedničkou je zcela jistě show Vem si mě!, tolik očekávaný americký seriál Útěk z vězení, třetí řady Ztracených nebo Dr. House II. Zřejmě ani televizní zpravodajství nezůstane beze změn. Budou hlásit televizní zprávy noví moderátoři? A proč Kateřina Brožová včera na tiskovce líbala Petra Rychlého?

Dvacet nezadaných dívek už netrpělivě čeká, kterou z nich si vybere tajemný milionář. Jediný, kdo je známý z mužů, je moderátor Mario Kubec, jenž od 9. září bude na televizních obrazovkách sledovat a komentovat boj o bohatého ženicha. „Přihlášku poslalo 1490 dívek, pak do užšího kola šly dvě stovky a nakonec jich je dvacet. I milionářů bylo víc, ale ten může být jen jeden. A rozhodně je to milionář, nebude to tak jako na Slovensku, kde se z milionáře vyklubal kombajnér,“ řekla dramaturgyně pořadu Vem si mě! Jana Rezková.

Mezi pozvanými hosty velké tiskové konference Novy se včera také objevily nové tváře Markéta Hrubešová-Kraus a Roman Vojtek, kteří zazáří v každodenním seriálu Ulice. „Jestli však zamilovaný trenér Vojtek získá srdce Hrubešové, to se dozví diváci až 3. září, kdy se zase spustí Ulice,“ řekl producent Michal Reitler.

Na velké tiskové konferenci nechyběly ani tváře, které už televizní diváci dobře znají z obrazovek. Kateřina Brožová samozřejmě nebude scházet v právě dotáčené třetí řadě Pojišťovny štěstí a Petr Rychlý alias doktor Mázl se zase objeví v Ordinaci v růžové zahradě. „Budeme mít ale novou kolegyni a to Annu Polívkovou, která si zahraje doktorku,“ prozradil Petr Rychlý, jež zítra oslaví své čtyřicáté druhé narozeniny. „Máme tady pro něho už i malý dárek a to rychlé špunty,“ přál herci se smíchem generální ředitel Novy Petr Dvořák, který se také vyjádřil k napjaté situaci v televizních novinách.

Nahradí stávající moderátory noví? „Nechystáme nutně výměnu moderátorů, ale uvidíme. Děláme teď velký casting na další moderátory, které chceme používat v řadě jiných pořadů a relací a pokud se tam najde nějaká fakt hvězda, tak není vyloučené, že se objeví ve zprávách,“ řekl deníku Aha! Dvořák a nepřímo tak potvrdil, že současní moderátoři televizních zpráv nic jistého nemají!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.