Novák zpíval Karlovu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Novák zpíval Karlovu

Pavel Novák na Zubr Cupu nejen zazpíval, ale dokonce odmoderoval i několik soutěží.
Pavel Novák na Zubr Cupu nejen zazpíval, ale dokonce odmoderoval i několik soutěží. (pro Aha! – Miroslav Plešek)

KARLOV – Už druhý ročník Zubr Cupu proběhl o víkendu v malebné vesničce Karlov nedaleko moravského Rýmařova. „Bylo to moc příjemné setkání dětí a dospělých z Karlova s dětmi z domovů a ústavů sociální péče,“ svěřil se deníku Aha! zpěvák Pavel Novák (62), který na akci vystupoval.

Celý program byl ale mnohem rozmanitější! „Měli jsme tu boxery, tanečnice, kouzelníky nebo i mistryni České republiky v páce!“ chlubil se Pavel Novák, kterého však tento týden čeká další chemoterapie. Nováka totiž před několika lety postihla rakovina prostaty, a tak musí na již třetí ozařování. Podle nespoutané zpěvákovy energie to však vypadá, že vše probíhá dobře, a Novákovi už dokonce rostou vlasy! „Jsem alespoň rád, že se nám podařilo vykouzlit několik úsměvů na tvářích dětí z dětských domovů,“ uzavírá Novák, na jehož vystoupení se přišlo podívat kolem dvou tisíc lidí! A zazpíval nejen své dětské písničky, ale i staré hity jako Malinká, Pihovatá dívka, Nechci zapomenout či Morava.

7.8.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.