Herec Jiří Pecha: Skončil jako sud! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Herec Jiří Pecha: Skončil jako sud!

Když popletený Pecha místo k cíli začal uhánět opačným směrem a jeho kolegové zůstali na válení pivního sudu sami, odměnili se mu za to zcela nezvykle. Místo sudu začali válet Pechu.
Když popletený Pecha místo k cíli začal uhánět opačným směrem a jeho kolegové zůstali na válení pivního sudu sami, odměnili se mu za to zcela nezvykle. Místo sudu začali válet Pechu. (Aha! – Igor Zehl)

BRNO – Herec Jiří Pecha (62) je ale popleta! V sobotu odpoledne se na jeho myšlení už značně podepsal věk. Nejenže byl ozdobou kategorie VIP. na jubilejním patnáctém ročníku Bosonožského sudovalu, ale svými kousky hlavně bavil publikum.

Herec Jiří Pecha (62) je ale popleta! V sobotu odpoledne se na jeho myšlení už značně podepsal věk. Nejenže byl ozdobou kategorie VIP. na jubilejním patnáctém ročníku Bosonožského sudovalu, ale svými kousky hlavně bavil publikum. Když se zrovna neválel na zemi jak sud piva, na vytyčené trati místo k cíli uháněl opačným směrem. Bosonožský sudoval si nenechali ujít ani kluci Jirka Mádl (21) a Julián Záhorovský (22).

Herecká Trojice Jiří Pecha, Jaroslav Baryn Tichý a Jiří Fretti Pfeifer se v sobotu rozhodně svými nepovedenými, leč vtipnými kousky, které předváděli na zaprášené trati ve válení sudů, nemohli ucházet o vítězství. Po startu totiž pomýlený Pecha vyrazil opačným směrem a jeho kamarádi valili pivní sud směrem vzhůru ve dvou. Odplata za to, že je nechal ve »štychu« na sebe nenechala dlouho čekat. Potom, co je těsně před cílem dostihl, povalili herce na prašnou trať, a v cíli tak skončil jako pivní sud!

„Tohle nám neměl dělat, je to starý popleta. Tak jsme se mu odměnili,“ řekli Pechovi kolegové ze soutěžního týmu s úsměvem. Když se Pecha zvedl, všechny diváky napadla asi jediná myšlenka – čistírna! „Tak tu bych teď opravdu potřeboval,“ smál se pohádkový dědeček Pecha.

Mladou krev v této kategorii zastupovali herec Jirka Mádl s dávno zapomenutou SuperStar Juliánem Záhorovským. Jejich těla potřebovala kalorie, a tak před startem hodovali u místního grilu. Ani jim se v soutěžních kolech zrovna nedařilo. Kluci si však přijeli Bosonožský sudoval hlavně užít a nacpat si břicha.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.