Mayerová & Boura: Strašili na hradě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mayerová & Boura: Strašili na hradě!

Markéta Mayerová si před moderováním večera ještě potřebovala upravit make-up.
Markéta Mayerová si před moderováním večera ještě potřebovala upravit make-up. (Aha! – Marek Pátek)

KOKOŘÍNSKO – Nezadaná Šárka Vaňková (19) si užívala na pánském striptýzu! A nebyla sama! Vystoupení »Ocelářů ze severu« si totiž nenechaly ujít ani další hvězdy, které v sobotu zazpívaly pro dobrou věc na hradě Houska.

Nezadaná Šárka Vaňková (19) si užívala na pánském striptýzu! A nebyla sama! Vystoupení »Ocelářů ze severu« si totiž nenechaly ujít ani další hvězdy, které v sobotu zazpívaly pro dobrou věc na hradě Houska. Divit se nestačila Eva Pilarová (67), kterou na tajuplný hrad doprovodil její manžel. Po očku však pokukovala po nahých striptérech a chvílemi si muže opravdu zálibně prohlížela, jako by jí něco podobného chybělo doma! A moderátoři Markéta Mayerová a Slávek Boura vypadali jako hradní strašidla!

Martin France a jeho agentura Martin Production uspořádal v pořadí už 9. ročník benefičního koncertu »Noc s hvězdami na hradě Houska«. Tentokrát do svého programu zahrnul i pánskou strip show. Na striptýzovém mejdanu nechyběla ani bývalá finalistka SuperStar Šárka Vaňková. Nejdříve svým hlasem konkurovala lecjakému zkušenému zpěvákovi a byť s pár kily navíc, která jí na léto zakulatila její drobnou postavu. Poté už jen výskala na svalnaté chlapíky, kteří se rozhodli předvést svou taneční sestavu. „Pojď do toho, tak mi ho ukaž,“ pokřikovala na »hory svalů« volná Vaňková. Když v noci jamovala, tak do ní někdo omylem strčil a Šárka upadla a udělala si na noze pěknou modřinu.

Velkolepého koncertu se zúčastnily i hudební stálice jako Petra Janů, Jitka Zelenková, Eva Hurychová nebo Eva Pilarová. Zazpívat přišel také Tomáš Savka, Jan Kalousek nebo bývalý frontman skupiny Lunetic Martin Kocián, který je nyní horkým adeptem třetí řady reality show VyVolení – Noví hrdinové a další.

Nakonec také nechyběla společná píseň To máme mládež, kterou si zazpívali všichni účinkující najednou. Moderátory sobotního večera se stali manželé Markéta Mayerová a Slávek Boura, kteří místy působili jako hradní strašidla. Martin France také těsně po skončení koncertu předal šek ze vstupného, které činilo 128 tisíc a výtěžek poputuje opět na rekonstrukci hradu Houska. Večerní program, jenž byl zahájený slavnostním přípitkem v Loveckém sálu, zahrnoval bohatý společenský raut. Ten doprovázela výstava fotografií Jakuba Ludvíka. Benefiční noc pak vyvrcholila půlnočním ohňostrojem a velkou alkoholovou párty. Na několik drinků přijel i Martin Maxa, který sice na hradě nezpíval, ale na alkohol mu nebylo zatěžko zajet.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.