VyVolená Regina: Kam zmizela? Skrývá se kvůli dluhům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VyVolená Regina: Kam zmizela? Skrývá se kvůli dluhům?

Regina Holásková byla hvězdou první řady reality show VyVolení televize Prima. Jako komplikovaná osobnost s divokou minulostí dávala svým kolegům ve vile pořádně zabrat.
Regina Holásková byla hvězdou první řady reality show VyVolení televize Prima. Jako komplikovaná osobnost s divokou minulostí dávala svým kolegům ve vile pořádně zabrat. (Aha! – Marek Pátek, Martin Přibyl, TV Prima, ČTK)

PRAHA – Drogy, dluhy, prostituce, skrývání! Tak prý vypadá současný život jedné z největších hvězd první řady »primácké« reality show VyVolení Reginy Holáskové (29)!

Drogy, dluhy, prostituce, skrývání! Tak prý vypadá současný život jedné z největších hvězd první řady »primácké« reality show VyVolení Reginy Holáskové (29)! „Dluží tady několika lidem velké peníze a ti lidé ji nemohou sehnat. Zmizela někde na Moravě a nejsou o ní žádné zprávy,“ svěřila se nedělnímu Aha! bývalá kolegyně Reginy z jednoho pražského night klubu.

„S Reginou jsem tady pracovala ještě před začátkem VyVolených. Dělala tu oficiálně tanečnici, což v překladu znamená placenou pánskou společnici. Nebyla tu moc oblíbená, chovala se hodně podivně a bylo tady veřejným tajemstvím, že jede v drogách,“ vzpomíná na svou bývalou kolegyni osmadvacetiletá tanečnice Elen z vyhlášeného »hanbince« v centru Prahy.

„Největší problémy si ale způsobila tím, že si od určitých lidí půjčila celkem dost peněz, které dosud nevrátila. A těm lidem už samozřejmě došla trpělivost. Jenže se jim ji nedaří sehnat. Ona se v Praze už vůbec nevyskytuje, nechodí na žádné večírky ani jiné akce VyVolených. Prostě to vypadá, že se někde skrývá. Někdo říkal, že na Moravě teď dělá přesně to, co před tím dělala v Praze,“ dodává Elen.

Kontroverzní Regina na sebe v první řadě VyVolených strhla pozornost svým výstředním chováním. Ve vile chodila bez problému svlečená, většinu času strávila malováním podivných obrazů a zbytku soutěžících vyhrožovala, že je podřízne. Když ji pak televizní diváci ze soutěže vyhodili, vykřikovala, že se hodlá vyspat s Karlem Gottem! Jenže už pár týdnů po konci soutěže její sláva pohasla a od té doby o ní téměř není slyšet. Nyní se ukázalo, že důvodem její neviditelnosti jsou vysoké dluhy a nevyřešená minulost.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.