Alice Bendová: Brzy se vrátím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alice Bendová: Brzy se vrátím

Alice Bendová zatím mohla asistovat jen za kamerou, na place se jako herečka objeví až za dva měsíce.
Alice Bendová zatím mohla asistovat jen za kamerou, na place se jako herečka objeví až za dva měsíce. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Alice Bendová (34) si dlouho mateřství užívat nebude. Deníku Aha se podařilo zjistit, že už za dva měsíce se objeví zpátky v »primáckém« seriálu Velmi křehké vztahy. „Bude to hodně dramatické, opravdu velký a šokující návrat. Měla bych se objevit na obrazovkách už někdy v říjnu nebo v listopadu,“ přiznala deníku Aha! Alice Bendová.

Alice Bendová (34) si dlouho mateřství užívat nebude. Deníku Aha se podařilo zjistit, že už za dva měsíce se objeví zpátky v »primáckém« seriálu Velmi křehké vztahy. „Bude to hodně dramatické, opravdu velký a šokující návrat. Měla bych se objevit na obrazovkách už někdy v říjnu nebo v listopadu,“ přiznala deníku Aha! Alice Bendová.

Ztráta Alice Bendové alias Simony Rubešové v druhé sérii Velmi křehkých vztahů neznamenala úplný konec herečky v seriálu. Scenáristky se totiž rozhodly, že Alici co nevidět vrátí zpátky do děje. „Ano, s Alicí počítáme, ale kdy a jak se do seriálu vrátí, to je přísně tajné,“ řekla scenáristka Jitka Bártů. Na včerejší první klapce třetího pokračování Velmi křehkých vztahů, kde diváci prožijí napínavou detektivní zápletku, si už Alice mapovala terén, zatím však jen mezi natáčecím štábem. Do skupiny herců nastoupí až za čas.

Novou posilou seriálu je modelka Iva Kubelková. Ta už má jeden natáčecí den za sebou a moc si jich už asi ani neužije. Podle tajných informací, které se nám podařilo získat, ji totiž čeká smrt! „Já nejdříve v seriálu vytáhnu manžela z alkoholismu, a pak mě bohužel čeká těžká nemoc,“ řekla Kubelková, která jako by už tušila, že se v seriálu dlouho neohřeje.

Dalším seriálovým nováčkem, ne však rozhodně hereckým, je Oldřich Vízner, jenž dostal v další řadě roli panovačného a zákeřného záporňáka. „Moc se na tu roli těším, nebudu toho mít ani moc, co se točení týká, takže budu v pohodě stíhat divadlo. Roli v seriálu jsem vzal jen kvůli panu režisérovi, se kterým si moc dobře rozumíme,“ vysvětlil svou účast v seriálu Vízner.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.