Marie Rottrová: Se zpěvem končím! Chci do politiky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marie Rottrová: Se zpěvem končím! Chci do politiky!

Marie Rottrová se chce dát na politiku. Odmalička ji totiž baví.
Marie Rottrová se chce dát na politiku. Odmalička ji totiž baví. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Zpěvačka Marie Rottrová (65) končí s hudbou a se zpíváním a chce se věnovat politice! „Když je koncertů moc, tak to unavuje. Počítám, že do dvou let skončím,“ prohlásila interpretka hitů jako je Lásko, voníš deštěm, nebo Řeka lásky v rozhovoru pro Impulsy Václava Moravce.

Zpěvačka Marie Rottrová (65) končí s hudbou a se zpíváním a chce se věnovat politice! „Když je koncertů moc, tak to unavuje. Počítám, že do dvou let skončím,“ prohlásila interpretka hitů jako je Lásko, voníš deštěm, nebo Řeka lásky v rozhovoru pro Impulsy Václava Moravce.

„Když si najdu adekvátní náhradu za zpívání, tak to bude snadnější. Třeba politiku. Ta mě velice zajímá a myslím, že bych se v ní cítila jako ryba ve vodě. A když to nebude politika, tak bych možná chtěla vyprodukovat nějakou pěknou desku nadějné zpěvačce, o které budu přesvědčena, že to někam povede,“ svěřila se zpěvačka. Na otázku, co jí pěvecká kariéra vzala, odpovídá: „Vzala mi samozřejmě rodinu a partnerský vztah. Když jsem měla nejvíc toho zpívání, byli kluci malí a byli víc u maminky než u mě. Toho jsem později velmi hořce litovala,“ řekla na rádiu Impuls Rottrová. Za to, že dodnes zpívá, je prý vděčná rádiím, jež se po porevolučním zahraničním šílenství vrátila k českým písničkám.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.