Arnošt Pátek: Další operace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Arnošt Pátek: Další operace!

Arnošta Pátka čeká už příští týden další vážná operace. Oporou je mu jeho bývalý kapelník Petr Hannig, který vydá dvě jeho cédéčka.
Arnošta Pátka čeká už příští týden další vážná operace. Oporou je mu jeho bývalý kapelník Petr Hannig, který vydá dvě jeho cédéčka. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Zpěvák Arnošt Pátek (52) se opět utápí v depresích! Už v pondělí nastupuje do pražské nemocnice na Karlově náměstí a čeká jej další operace! Rakovina nosu, která mu už vzala nejen nos, ale i oko, velkou část zubů a kus obličeje, opět zaútočila!

Zpěvák Arnošt Pátek (52) se opět utápí v depresích! Už v pondělí nastupuje do pražské nemocnice na Karlově náměstí a čeká jej další operace! Rakovina nosu, která mu už vzala nejen nos, ale i oko, velkou část zubů a kus obličeje, opět zaútočila!

„Pod bradou na krku se mi před časem udělala malinká boulička. Najednou začala hrozně růst a už ji mám větší jak pingpongový míček. Lékaři mi řekli, že to souvisí s nádorem, se kterým už čtyři roky bojuju, a musím na operaci, aby mi nádor odstranili i s částí krku,“ přiznal včera deníku Aha! zlomeným hlasem Arnošt Pátek.

„Už jsem se radoval, že se můj stav po květnové operaci lepší, a teď tohle. Už začínám ztrácet sílu do dalšího boje. Jak sedím pořád sám doma, přepadají mě černé myšlenky,“ zoufá si Pátek, který se proslavil v osmdesátých letech hity Sny o tygří lady, Julie, Poslední prázdniny nebo Boxer. Ty na podzim vydá Petr Hannig ve svém vydavatelství Maximum hned na dvou albech a Pátkův pěvecký, ale i životní příběh vyjde před Vánocemi i v knize o zpěvácích 70. a 80. let.

„Mám z toho všeho hroznou radost, že na mě lidé nezapomněli. Jen se bojím toho, že se vydání knihy a především mých prvních cédéček už nedožiju. Přesto jsem moc rád, že tu v podobě cédéček na mě zůstane památka,“ dodal Arnošt Pátek. Do nemocnice na Karlově náměstí nastupuje v pondělí a po vyšetřeních by měl asi ve středu podstoupit další závažnou operaci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.