O2 Sázava fest: Krajčo osahával děvčata! A bez Martiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

O2 Sázava fest: Krajčo osahával děvčata! A bez Martiny!

Richard Krajčo neměl s podepisováním dívčích výstřihů nejmenší problém.
Richard Krajčo neměl s podepisováním dívčích výstřihů nejmenší problém. (Aha! – Alexandr Malachovský)

KÁCOV NAD SÁZAVOU – První den má za sebou jeden z největších tuzemských festivalů O2 Sázava fest. U vesničky Kácov, kde festival probíhá, se na pěti pódiích postupně představili třeba Slovenská SuperStar Katka Koščová, lídr kapely Kryštof Richard Krajčo (30) či jako vždycky energický Vilda Čok (45), který všechny šokoval svými kostýmy!

První den má za sebou jeden z největších tuzemských festivalů O2 Sázava fest. U vesničky Kácov, kde festival probíhá, se na pěti pódiích postupně představili třeba Slovenská SuperStar Katka Koščová, lídr kapely Kryštof Richard Krajčo (30) či jako vždycky energický Vilda Čok (45), který všechny šokoval svými kostýmy! Nejvíce si však festival musel užít Krajčo, který se podepisoval svým fanynkám do výstřihů, a dokonce i na ňadra!

„Hrálo se nám už tradičně dobře. Lidi byli fantastičtí, zpívali a blbli s náma,“ svěřil se se svými dojmy z vystoupení Richard Krajčo, který se dokonce na následné autogramiádě podepisoval do několika dámských výstřihů. A jeho autogram nyní zdobí i pár dívčích ňader! Svou přítelkyni Martinu Poulíčkovou totiž nechal doma, takže se mohl klidně soukromě pobavit.

Odvázal se i šoumen a muzikant Vilda Čok, který si na své vystoupení připravil několik originálních převleků. Na svou první píseň s názvem Gigolo si totiž na čepici připíchl prázdný a na první pohled použitý kondom a v průběhu vystoupení si dokonce nasadil prasečí masku. „Ta maska je poctou všem těm pařmenům, co tady vydrží až do neděle, prázdnej kondom měl zase symbolizovat, že gigolo není jenom o sexu, ale i o těch běžnějších povinnostech, jako je třeba venčení psa. Žádné zkušenosti s tím ale nemám,“ smál se Čok v zákulisí.

„Jen nás trochu mrzelo, že před náma hrála Katka Koščová, která se hodila spíš na jiné pódium. V průběhu jejího vystoupení totiž většina lidí odešla, takže jsme je museli dostat zpátky,“ smutnil Čok, který na jaro plánuje vydání dalšího cédéčka, se kterým pojede po Čechách na turné. Dnes na O2 Sázava festu vystupuje třeba Matěj Ruppert s Monkey Business, Dan Bárta s Illustratosphere či slovenský hitmaker Meky Žbirka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.