Janů & Šimek: Míří na hrad! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Janů & Šimek: Míří na hrad!

Petra Janů a Jarek Šimek zazpívají už zítra večer na hradě Houska legendární duet Jedeme dál.
Petra Janů a Jarek Šimek zazpívají už zítra večer na hradě Houska legendární duet Jedeme dál.

HOUSKA – Zpěváka a skladatele Jarka Šimka (33) čekají brány pekelné! Ty se údajně podle pověsti nacházejí na hradě Houska nedaleko České Lípy.


Chystá se tam nejen on společně s Petrou Janů (54), ale i spousta našich dalších hvězd, aby už zítra vystoupili bez nároku na honorář na devátém ročníku benefičního koncertu Noc s hvězdami na hradě Houska. Záštitu nad akcí převzal ministr kultury Václav Jehlička.

Pořádající agentura Martin production má však pro účinkující tvrdou podmínku, a to zpívat pouze živě! Naše ostřílená pěvecká stálice Petra Janů s Jarkem Šimkem se toho však nebojí a společně vystřihnou slavný duet Jedeme dál, který před lety Petra proslavila s »Olympikem« Petrem Jandou. Kromě nich na hradě Houska zítra večer zazpívají Karel Černoch, Eva Hurychová, Martin France, Eva Pilarová, Michael Foret, Šárka Vaňková, Jitka Zelenková, Tomáš Savka, Helena Zeťová, Klára, Martin Kocián a řada dalších.

Jarek Šimek nezahálí ani o prázdninách a pilně pracuje ve svém nahrávacím studiu, kde si chystá repertoár do Gruzie. Vystoupí tam totiž jako jediný český zpěvák s Dětským symfonickým orchestrem Davida Nečase na Dnech kultury a obchodních vztahů České republiky v Gruzii. „Objeví se tam i současná úřadující Miss Gruzie Nina Likuchova. Už se na ni těším, protože na fotkách se mi moc líbí,“ přiznává se smíchem Jarek, který nedávno pokřtil své nové album Vůle. „Do Gruzie se hodně těším, protože jsem tam ještě nikdy nebyl. Rád bych tam místním lidem zazpíval nejen v češtině a v angličtině, ale také v ruském jazyce,“ dodal Šimek.


Autor: Ivoš Novák
Foto archiv J. Šimka

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.