Nicol Lenertová opět zpívá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nicol Lenertová opět zpívá!

NewTrio alias Nicol Lenertová, Robert N. (vpravo) a Leoš Petrů už natočilio v nahrávacím studiu zpěváka Patrika Foxe (druhý zleva) po dvouleté přestávce první písničku.
NewTrio alias Nicol Lenertová, Robert N. (vpravo) a Leoš Petrů už natočilio v nahrávacím studiu zpěváka Patrika Foxe (druhý zleva) po dvouleté přestávce první písničku.

PRAHA – Formace NewTrio je zpět! Nicol Lenertové (31) se už začalo po zpívání stýskat, a tak se rozhodla po dvou letech, kdy se věnovala synovi Jarouškovi, vrátit do showbyznysu. Kromě moderování chce opět i zpívat, a proto oprášila formaci NewTrio, kterou tvořila se zpěváky Robertem N. a Leošem Petrů, a ve studiu Patrika Foxe už dokonce i natočili první novou písničku.


„Je to cover verze skladby Po hlavě skoč jen tak, kterou u nás koncem osmdesátých let zpívala Linda Finková s Pavlem Nohou. Já jsem kdysi skočila po hlavě do zpívání, a když bych v něm nyní chtěla znovu pokračovat, tak jsme se rozhodli natočit jako první písničku právě tuhle,“ řekla deníku Aha! Nicol.

Před dvěma lety vyšlo NewTriu album a dívídíčko To se oslaví a rozjetý start skupiny zabrzdilo až Nicolino těhotenství. „Snad se nebude situace opakovat, že natočíme desku a já pak otěhotním,“ smála se ve studiu Nicol. „I když nikdy neříkej nikdy. Ještě jedno miminko bychom si s přítelem totiž moc přáli,“ dodala mnohoznačně Nicol, která už začala s NewTriem vystupovat nejen na diskotékách, ale i na různých společenských a sportovních akcích.


Autor: IVOŠ NOVÁK
Foto pro Aha! – Miroslav Plešek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.