Tajná zpráva z TV Nova: Leoš Mareš přistižen při... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tajná zpráva z TV Nova: Leoš Mareš přistižen při...

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Moderátor a recitátor Leoš Mareš (31) si už nyní v létě shání melouchy na podzim! Deník Aha! ho totiž přistihl při tajném jednání s pořadatelem hudební ankety Český slavík Jaroslavem Těšínským a podle našich informací si oba pánové už plácli na to, že Mareš i potřetí uvede slavnostní vyhlášení této ostře sledované ankety popularity našich zpěváků!

Moderátor a recitátor Leoš Mareš (31) si už nyní v létě shání melouchy na podzim! Deník Aha! ho totiž přistihl při tajném jednání s pořadatelem hudební ankety Český slavík Jaroslavem Těšínským a podle našich informací si oba pánové už plácli na to, že Mareš i potřetí uvede slavnostní vyhlášení této ostře sledované ankety popularity našich zpěváků!

„Je pravda, že Leoš Mareš je v nejužším výběru na moderování letošního ročníku Českého slavíka,“ potvrdil nám včera Těšínský z pořádající agentury Musica Bohemica. Sám Mareš na telefonáty a zaslané esemesky nereagoval, nicméně fakt, že se po dvou letech, kdy jej v moderování vystřídali Ondřej Brzobohatý a dvojice Těžkej Pokondr, vrátí ke Slavíkovi, potvrzují i jeho blízcí. „Dřív tvrdil, že potřetí už to dělat nechce, ale teď už se mu po Slavíkovi zase stýská a moc stál o to, aby mu Nova a pořádající agentura moderování znovu nabídla. Vždyť jde o velmi prestižní záležitost,“ říkají Marešovi přátelé. V zákulisí soutěže se ale navíc šušká o tom, že prosincový přímý přenos Českého slavíka bude místo zkušeného matadora Jiřího Adamce (59) režírovat »novácký kůň« Michael Čech!

„Český Slavík je daleko a je kolem něj ještě mnoho neznámých. A všechno, včetně závazné účasti Leoše Mareše a mé neúčasti, jsou jen spekulace,“ řekl deníku Aha! Jiří Adamec. Zda jde o spekulace, nebo velmi zasvěcené informace, ukáže až čas. I ankety Anno a TýTý byly totiž projekty, které Adamec léta úspěšně realizoval a režíroval, a vloni je poprvé režírovali jiní. A jeden z našich nejpopulárnějších režisérů, který na Nově exceluje se seriálem Pojišťovna štěstí, se to dozvěděl až od těch, kterým byla loni jejich režie nabídnuta...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.