Pavel Zedníček: Koupili ho za 100 tisíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pavel Zedníček: Koupili ho za 100 tisíc

Pavel Zedníček (vpravo)s Marošem Kramárem.
Pavel Zedníček (vpravo)s Marošem Kramárem. (TV Prima)

PRAHA – Herec Pavel Zedníček (57) se v těchto dnech učí opravovat letadla! Jak se totiž podařilo deníku Aha! zjistit, populární »Čmaňa« se stal novou tváří právě natáčené druhé řady populárního »primáckého« seriálu Letiště!

Herec Pavel Zedníček (57) se v těchto dnech učí opravovat letadla! Jak se totiž podařilo deníku Aha! zjistit, populární »Čmaňa« se stal novou tváří právě natáčené druhé řady populárního »primáckého« seriálu Letiště! A Čmaňa rozhodně není levný herec! Jeho honorář činí přes sto tisíc korun měsíčně! Před pár měsíci přitom odmítl nabídku z televize Nova na roli v konkurenčním seriálu Ordinace v růžové zahradě s tím, že ho nekonečné, a tím pádem i nekvalitní televizní seriály nebaví!

„Nemám rád nekonečné televizní ságy, spálil jsem se už na seriálu On je žena,“ vysvětloval Zedníček loni v prosinci na příkladu seriálu s Ivanou Chýlkovou v hlavní roli důvod, proč Novu odmítl. Dnes už to ale najednou vidí úplně jinak. „Mám přece možnost volby a vybral jsem si to, co se mi líbí – a to je Letiště,“ prohlašuje nyní.

V Letišti si valašský ministr zahraničí střihne postavu letištního mechanika Tondy Robinsona, který navíc mladším kolegům rozdává vtipná životní moudra. Na Pavla Zedníčka se diváci mohou těšit již v září v prvních dílech druhé řady Letiště! Že by bylo Letiště kvalitativně o tolik lepší než Ordinace v růžové zahradě? Nebo se dostal Zedníček se svou přítelkyní, moderátorkou Hankou Kousalovou, do finanční krize?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.