Hororový konec dovolené! Místo úlevy na záchodě přišla krutá smrt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hororový konec dovolené! Místo úlevy na záchodě přišla krutá smrt

Elizabeth už se domů živá nevrátila.
Elizabeth už se domů živá nevrátila. (Foto: ara)

Bývalá policistka Elizabeth Mary Isherwoodová si v rekreačním středisku MacDonald Plas Talgarth ve Walesu chtěla odpočinout. Místo toho ji v hotelu čekala hororová smrt.

„Nebohá žena se v noci pravděpodobně vydala na toaletu, ale omylem se zavřela ve větrací skříni a už ji nedokázala otevřít. To jde totiž jenom zvenku. Uvízla zavřená v tomto prostoru, a to se jí stalo osudným,“ uvedl vyšetřovatel Dewi Pritchard Jones s tím, že podle dostupných informací tam mohla umírat až dva dny.

Šedesátiletá žena svedla krutý, ale marný boj o život. Svědčí o tom vyházené policie, odmontované trubky a díra v sádrokartonu. V místnosti je ovšem namontovaný i zásobník na vodu, který ženě podle patologa pomohl na onen svět. Elizabeth totiž podle jeho zprávy zemřela na podchlazení z toho, jak na ni stříkala studená voda z poškozeného zásobníku.

Na to, že se v jejím pokoji něco děje, upozornili podle webu walesonline.co.uk až hosté, kteří měli byt o patro níž. Stropem jim totiž začala protékat voda. Nebohé ženě už ale nepomohli zaměstnanci ani resortu, ani lékař.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.