Nadšení z Ornelly už dávno vyprchalo: TOHLE JE MOC, vzkazuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nadšení z Ornelly už dávno vyprchalo: TOHLE JE MOC, vzkazuje!

 Ornella Koktová ve studiu Blesku
Ornella Koktová ve studiu Blesku (Robert Klejch)

Hvězda televizní reality show Štiky přiznala, že s pořadem není spokojená. Dokonce to vypadá, že podobnou nabídku už by Ornella Koktová (25)ani nepřijala.

Ornellu Koktovou totiž zklamalo výsledné dílo a nelíbí se jí, jak celá reality show vyzněla. „Jsem dost zklamaná z toho, jak je to ve finále sestříhané. Paní režisérka tam dala totiž jen zlobu a hádky. Docela se těším, až to skončí,“ přiznala.

Manželka Josefa Kokty si myslí, že pořadu schází objektivita. „Všechny situace jsou reálné a skutečně se staly. Došlo tam na momenty, které byly vtipné, fajn a milé. Měli to víc nakombinovat. Chápu, že Bihár nejvíc táhne. Tohle bylo ale trošku moc,“ dodala pro web Super.cz.

 Co vystřihli ze Štik? Dohra hádky Moniky s Ornellou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xcarodejka
24. 6. 2018 • 09:58

Na toto se nedívám, ale jsou jiné hloupé pořady, kdy začínám mít pocit až osobního úpadku, a vypínám. Proč se tak podceňuje občan, který by se neměl "uskrovňovat", a tak i postupně hloupnout.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.