Witowská o vyhazovu z TV: Obzinová ji seřvala před nastoupenou jednotkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Witowská o vyhazovu z TV: Obzinová ji seřvala před nastoupenou jednotkou!

Světlana Witowská
Světlana Witowská (Aha! – Marek Pátek)

Moderátorka zavzpomínala na dramatické okamžiky spojené s jejím koncem na jedné z komerčních televizí. Co se tam tehdy vlastně stalo?

„Byla jsem tehdy externí spolupracivnice, takže jsem neměla povinnost informovat zaměstnavatele, že jsem se vdala. Protože jsem žádného zaměstnavatele neměla. Šla jsem po svatbě za kolegyní titulkářkou a řekla jí: „Prosím tě, už se nejmenuju Zárubová, ale Witowská," popsala začátek konce v nejmenované televizi Světlana Witowská (45) v magazínu MfD. A začalo tóčo, neboť její šéfstvo se o tom dozvědělo až během televizního vysílání! 

„Ano a byl z toho hrozný malér. Po vysílání jsem dostala vynadáno před nastoupenou jednotkou celého zpravodajství. Paní Obzinová mi přede všemi řekla, že jsem ohrozila vysílání. Prý začali volat novináři, jestli jsem se vdala, a ona místo, aby sledovala zprávy, s nimi musela mluvit," okomentovala průšvih Světlana a dodala: „Paní Obzinová mi dokonce řekla, že mi do titulků nenechá napsat nové jméno, dokud jí neukážu oddací list."



Přečtěte si
ararat
28. 6. 2018 • 10:19

josefvyskoc
22. 6. 2018 • 21:05

V CT pry funguje spolek atraktivnich zen mezi redaktorkami a hlasatelkami, ktere si rikaji "sexualni komando". Ty pry se nezdrahaji za tucne bonusy k vyplate svym chlebodarnym sefum splnit i ta nejtajnejsi a nejperveznejsi prani a tuzby ! Witowska snad pry tomu komandu ma velit ! No kazdopadne je to docela skandal co se v ty televizi deje !

majojo
22. 6. 2018 • 20:38

Jen si připomeňme, jak Obzinová kdysi zmlátila Kašparovou (teda ne, že by si to Káča nezasloužila). No a to už ji zůstalo. Ale stejně, na Šmuclerovou nemá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.