Nejbrutálnější vražda v historii Hollywoodu! Co vrah spisovatel provedl s její kůží? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejbrutálnější vražda v historii Hollywoodu! Co vrah spisovatel provedl s její kůží?

Ianu zavraždil muž, kterému porodila dceru.
Ianu zavraždil muž, kterému porodila dceru. (Foto: Facebook, ara)

Teprve třicetiletou Ianu Kasin zavraždil obzvlášť brutálním způsobem její partner, a zároveň otec její novorozené dcery. Spisovatel a ilustrátor Blake Leibel totiž na svou malou dceru žárlil. Situaci vyřešil snad tím nejhorším možným způsobem.

Iana pocházela z Ukrajiny a živila se jako modelka. Problémy s Blakem začaly už před porodem, kdy nastávající otec zakázal, aby u porodu byla Ianina matka, která za ní přiletěla do Ameriky. S matkou pak Iana trávila čím dál více času.

Změny v rodině se Blakeovi nelíbily, vyřešil je Ianinou vraždou, která rozhodně patří mezi nejodpornější vraždy, které se kdy odehrály v Hollywoodu. „Kůži měla úplně oddělenou od hlavy a nikdo jí nenašel,“ popsal podle britského Daily Mailu koroner. Lékař prozradil i to, že na jejím těle se kromě mnoha modřin nacházelo o mnoho hryzanců. Pravá část tváře prý byla utržená i s uchem. Smrt navíc způsobilo až úplné vykrvácení.

Po hrozném činu se vrah zabarikádoval v koupelně nejenom s mrtvým tělem, ale i s jejich malou dcerkou, která byla zřejmě svědkem jeho děsivého jednání. Prokurátorka u soudu s Blakem, kterému hrozí i trest smrti, uvedla, že nezná větší projev kontroly, než vzít někomu život. Vrahovi u soudu zřejmě nepomůže ani fakt, že nějaký čas před vraždou nakreslil hororový příběh, který se nápadně podobá smrti jeho partnerky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.