Peklo Menzela: Na útěku i Brejchová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Peklo Menzela: Na útěku i Brejchová!

Menzel i Brejchová řešili problém s dehydratací a proleženinami.
Menzel i Brejchová řešili problém s dehydratací a proleženinami.  (Foto ara)

Kvůli nedostatečné péči převezla Olga Menzelová slavného režiséra pryč z rehabilitačního centra na Malvazinkách. A není sama, kdo se rozhodl přemístit milovanou osobu z tohoto zařízení.

„Jeho stav byl na Malvazinkách dlouho stálý a náhle se začal zhoršovat. Jiří ztrácel sílu, jako by udělal krok zpět,“ řekl zdroj expres.cz. Olga Menzelová se rozhodla slavného manžela převést do rehabilitačního centra v Berouně a nemůže si ho vynachválit, Menzel prý dokonce opět pookřál a cítí se zase lépe. „Moc děkuji primáři Horáčkovi, sestřičkám a personálu v Berouně za péči, kterou mému muži poskytují. Jeho stav se na tomto kouzelném místě opravdu zlepšil,“ řekla Olga s nadšením.

Před lety z Malvazinek do Berouna nechala přemístit maminku i herečka Tereza Brodská. Stejně jako Menzel řešila Brejchová na Malvazinkách problém s nedostatečnou péčí, kvůli které trpěla dehydratací a proleženinami. Zdravotní stav se jí také zlepšil až po převozu do Berouna. „Věřím, že už to bude jen lepší,“ dodala ke vzniklé situaci Menzelová.

 Malá dcera Olgy Menzelové: Myslím, že rodiče nemají vkus!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
22. 6. 2018 • 10:42

On je z Brodské taky ležák? Jak to, že mi nikdo nic neřekl?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.