Herečka Anna Slováčková (22): MÁME SVINĚ V RODINĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Anna Slováčková (22): MÁME SVINĚ V RODINĚ

Anna Slováčková
Anna Slováčková (Jan Tůma)

 Jít ve stopách své matky Dagmar Patrasové (62) a být podle jejího vzoru pořádná potvora, to se rozhodla Anička Slováčková (22). Dáda ji v tom podporuje a dokonce jí radí, jak toho dosáhnout!

„Já bych řekla, že ty záporný role mám v krvi. Moje maminka nehrála nikdy nic kladného, takže ty svině máme tak nějak v rodině,“ přiznala deníku Aha! bez obalu dcera Dády a Felixe Slováčka (75), která byla obsazena do role zlé sestry Dory v chystané rodinné show Tři oříšky pro Popelku.


„Odmalinka jsem maminku vídala v negativních rolí, jako byla Xenie v Arabele nebo Karolína II. z pohádky O princezně, která ráčkovala. Tam taky nebyla moc milá,“ zavzpomínala Anička. Máma Dáda jí prý jednou jako začínající herečce dokonce dala radu, ať se snaží o negativní role, že se lépe hrají. „A měla pravdu,“ svěřila se Anička, která je jinak v branži považována za jednu z nejmilejších kolegyň.
„Mám z dcery radost,“ reagovala pro Aha! Patrasová. „Záporná role je vždy lepší než kladná! Hodné princezny se nehrají, ty prostě jsou, kdežto ty zlé, tam člověk může opravdu ukázat, co v něm je a jestli opravdu umí hrát. A to moje dcera umí,“ dodala máma, která je pyšná na svou dceru.

Na video s Aničkou Slováčkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
23. 6. 2018 • 09:29

Ale snad nějaké ty herecké geny i podědila.Ale je mnohem nadanějších lidí, kteří se do této branže ale nedostanou, díky těm protekčním frackům.Proto ta stará generace dobrých herců až vymře, tak pak již to herectví nebude stát za nic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.