Záhadná svatba Taclíka: Opravdu je takový tajnůstkář? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Záhadná svatba Taclíka: Opravdu je takový tajnůstkář?

Marek Taclík s partnerkou Pavlou na festivale v Karlových Varech v roce 2016.
Marek Taclík s partnerkou Pavlou na festivale v Karlových Varech v roce 2016. (archiv Blesku)

Marek Taclík (45) se půvabnou přítelkyní pochlubil teprve loni na slavnostním zahájení karlovarského festivalu, ale od té doby rozhodně neztrácí čas. Nejenže mu jeho partnerka Pavla Růžičková porodila loni v prosinci dceru, ale spekuluje se, že pár už má i po svatbě.

Alespoň tomu nasvědčuje pozvánka na středeční představení unikátní kampaně na podporu rodičovství. Agentura STEM/MARK zjišťovala, jak se k otázce rodičovství staví dnešní Češi. A jelikož Pavla porodila Taclíkovi dcerku Matildu, nesměli mezi pozvanými rodiči chybět.

Na pozvání zamilované dvojice by nebylo nic neobvyklého, kdyby Pavla nezačala používat příjmení Marka Taclíka. Podle Expres.cz se v pozvánce agentury píše, že účast potvrdili Marek a Pavla Taclíkovi.
Taclík, který nedávno zazářil v roli jednoho z horníků v dvoudílném televizním filmu Dukle 61, se zatím k celé situaci nevyjádřil.

Na video s Markem Taclíkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.