Nečekaná radost Michaela Kocába (63)! Zpěvák oznamuje, že… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nečekaná radost Michaela Kocába (63)! Zpěvák oznamuje, že…

Michael Kocáb
Michael Kocáb (Aha! - David Kundrát)

Obrovské cti se dostalo Michaelu Kocábovi a kapele Pražský výběr. Jako předskokany si je totiž vybrali samotní Rolling Stones!

„Přátelé, s radostí oznamuji, že si nás vybrali jako svou předkapelu. Asi nemusí dodávat, co to pro nás znamená. Jakoby nás pasovali na rytíře rocku!“ pochlubil se Michal Kocáb na sociální síti.

Volba Pražského výběru možná není úplně náhodná. Kocáb se totiž se Stouny potkal už v roce 1990, kdy je vítal po boku Václava Havla při jejich první návštěvě Československa. „Rolling Stones si sami vybírají, kdo bude hrát na jejich pódiu. A tady diskuse nebyla moc dlouhá,“ prozradil organizátor koncertu Serge Grimaux.

 Ochutnávka toho, jak to i ve svých letech dokáže legendární kapela rozparádit.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
22. 6. 2018 • 20:44

Oni Stouni toho netušej víc, jinak by si jako předskokana na první vystoupení na Strahově nevybrali Mišíka, že. A Kocáb se může radovat jak chce, divákům může bejt ukradenej, i kdyby tam manifestival s Natálkou a Lejlou dohromady, diváci to nějak přetrpěj do chvíle, než na pódium naskotaček¨j ti předražení staříci.

st.rec
21. 6. 2018 • 07:27

To asi Stouni netuší jaký pit*omec,sluníčkář a aktivista to je a lidi se na ně vytlačí zvysoka!Kdo by dával těžký prachy za toho šaška?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.