Zhroucená Basiková (55): SMRT MATKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zhroucená Basiková (55): SMRT MATKY

Bára Basiková prožívá nejhorší chvíle života.
Bára Basiková prožívá nejhorší chvíle života. (Blesk – Martin Hurda, archiv)

Prožívá nejhorší chvíle života! Bára Basiková (55) prošla bolestným rozvodem, a nyní navíc oplakává smrt maminky Daniely (†73). Měla s ní velmi složitý vztah a už si spolu některé věci nikdy nevysvětlí.

„Jsem v těžké situaci, děkuji za pochopení,“ řekla na kondolenci Aha! zpěvačka. Pohromy se na ni valí jako kameny. Otec jejich devítiletého syna Theodora Petr Polák (39) od Báry po dvouleté krizi odešel a nakonec se s ní i rozvedl. Basiková to nesla hodně těžce. Je to už její třetí manželský krach.


Další rána na sebe nedala dlouho čekat. Báře v neděli zemřela máma. Vztah měly hodně komplikovaný. V období dospívání jí matka systematicky srážela sebevědomí a vysmívala se jejím touhám. „Říkala mému zpěvu krákorání a posílala mě dělat něco pořádného,“ svěřila zpěvačka ve své 13. komnatě.
Jediný, kdo měl pochopení pro její pěvecké sny, byl dědeček. Až později přišla Bára na to, proč to tak je. „Měla mě v osmnácti a asi mě brala jako přítěž. Taky mi ve slabých chvilkách řekla, že mě nechtěla. Ale už jsem se smířila s tím, že si to s sebou táhnu celý život,“ odhalila Basiková rodinné tajemství. Navíc se rodiče rozvedli a Bára s bratrem zůstali právě u mámy. Zpěvačku postihly deprese, myslela na sebevraždu. „Jsem naživu jen díky svým dětem,“ přiznala zpěvačka. Teď je konec. Už si s mámou nic neujasní.

Tři manželství
Bára byla vdaná třikrát. S bývalým muzikantem Petrem »Alvou« Jíchou (55), který přijal její příjmení Basika, má dnes již šestadvacetiletá dvojčata Aničku a Marušku. Druhé manželství s architektem Jaromírem Pizingerem (62) zůstalo bezdětné. S třetím manželem, producentem a příležitostným hercem Petrem Polákem (39) má devítiletého Theodora.


A je to venku! Pravda o krachu manželství Báry Basikové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jana52
19. 6. 2018 • 15:42

Přesně tak, sem může kdokoliv anonymně napsat, pohanit poplivat... Kdo jsi ty EWWO, že si tohle dovolíš, přesně, jak píše nikal, když se napíše s tvým jménem, jak to zní.......

nikal
19. 6. 2018 • 15:40

o tobě je známo, že jsi svou matku týrala,nedala ji najíst a obírala ji o důchod... Ne, nejsem krutý, jen nemám rád lži a nepředváděj se tady.

antonuis.j
19. 6. 2018 • 10:28

A ty jsi byla u toho, když se Bára k mamince chovala ošklivě? A jak jí bylo všechno fuk? Jsi její příbuzná, sousedka, kamarádka? Víš kulový, tak zatáhni peruťky a kvokej jinde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.