Zoufalý táta Pomeje: Omezení styku s milovanou dceruškou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalý táta Pomeje: Omezení styku s milovanou dceruškou!

Pomeje nesmí být s Aničkou sám.
Pomeje nesmí být s Aničkou sám. (Foto ara)

Ačkoliv dle jeho slov dceru může vídat kdykoliv chce, má to jeden velký háček, který by se někomu možná nemusel líbit! Pomeje prý s Aničkou nemůže být sám. Proč?

S milovanou dcerkou se může scházet jen v doprovodu ženy Andrey nebo babičky. „S Aničkou můžu být absolutně kdykoliv. Teď jsme byli čtyři dny v Budějovicích u babičky. Žena je v tomhle rozumná, ale nevypadá to na návrat, i kdybych udělal cokoliv… Zatím se mi nestalo, že bych byl s Aničkou delší dobu sám.

Vždycky u toho byla babička nebo Andrea. Maximálně jsme spolu šli ze školky na zmrzlinu, na hřiště a pak jsem ji šel vrátit Andree,“ svěřil se dle expres.cz Jiří Pomeje (53) v pořadu internetové televize Playtvak.cz. „Já dceru zvládám, ale je na Andree, jestli mi ji svěří. Nemám strach s ní být. Už si objednám i taxíka, zavolám sanitku a je mi rozumět,“ dodal bývalý dabér.

 Patrasová a Pomeje: Líbačka před novináři! Co je k sobě táhne?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.