Nezhojená bolest Kloubkové: Pravda o miminku s Vojtkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nezhojená bolest Kloubkové: Pravda o miminku s Vojtkem!

Kristina Kloubková randila s hercem Romanem Vojtkem.
Kristina Kloubková randila s hercem Romanem Vojtkem. (Jan Tůma, Profimedia.cz a archiv Blesku)

Moderátorka Kristina Kloubková (41) má sice po svém boku tanečníka Václava Kuneše (43), ale nezapomíná ani na své bývalé lásky. Co prozradila ze svého soukormí?

Sympatická zprávařka Kristina Kloubková už má doma pětiletou dceru Jasmínu, přesto úvahy o dalším dítku kupodivu nezavrhla! „Teď to mám otevřené. Říkám si sice, že čtyřicet dva je hodně, ale na druhou stranu to na druhorodičku není zas tak strašné. Nikam to ale netlačím, a buď se poštěstí, anebo nepoštěstí. S Vaškem se kupodivu toto téma opět otevřelo," prozradila naše svobodná máma v magazínu Sedmička.

A v souvislosti s tím zavzpomínala Kloubková s očividným smutkem i na svého slavného bývalého: Miluji věty jako: „Ženy budují kariéru a pak ty děti mají schválně později." Tak to v mém případě nebylo! Já jsem dítě chtěla už s Romanem Vojtkem, ale on ho tenkrát nechtěl!"



Přečtěte si
chyba.tretiho.uctu
12. 10. 2018 • 13:57

To jak zbaběle prchl od rodící ženy byla ukázka zbabělosti a pohrdání, být otcem té holky, tak mu ukopnu varlata, haizlovi

6010
18. 6. 2018 • 15:15

Kristinko, buďte ráda, že to s Vojtkem nevyšlo.On se umí na matku, která zrovna rodí, úplně vykašlat.To není ten správný otec od dítěte.Nechtěla bych ho, ani kdyby ho za mnou házel.Hnusák od pohledu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.