Bývalá hvězda Kyklop z Maxim Turbulenc: Skončil na ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bývalá hvězda Kyklop z Maxim Turbulenc: Skončil na ulici!

Bývalý lídr Maxim Turbulenc teď křižuje ulice v taxíku.
Bývalý lídr Maxim Turbulenc teď křižuje ulice v taxíku. (Herminapress.cz)

Stačilo, aby zazpíval Jede, jede mašinka, a do kapes se mu hrnuly tisícovky. Jenže to bývávalo! Po vyhazovu z Maxim Turbulenc zdroj peněz pro Kyklopa alias Pavla Vohnouta (55) vyschl. Zpěvák tak musel vyrazit do ulic jako dročkář.

„Když ti někdo sebere práci a příjem, musíš najít jiné možnosti,“ nezapírá Kyklop. „Rodina nepočká a složenky taky ne, tak jsem se rozhodl dělat taxikáře,“ vysvětluje Vohnout, který se s těžkotonážní kapelou rozešel ve zlém už v roce 2015. Po Danielu Valim (47) a Petru Ajfelovi Novákovi (40) dokonce chtěl milionové odstupné! Nakonec ale musel vzít zavděk taxislužbou.

Smutný konec

Notoricky známý hit Jede, jede mašinka jim měl kdysi vydělat miliony. V dobách největší slávy navíc nevěděli, kam dřív skočit. Maxim Turbulenc mívali měsíčně až šestnáct vystoupení a prodeje jejich desek patřily ve vydavatelství Česká muzika mezi nejvyšší.

V roce 2015 se skupina ale otřásla v základech. Dan a Ajfel začali Kyklopovi vyčítat, že jezdí se svým programem pro děti a kapelu zanedbává. A nakonec svého zakládajícího člena vyhodili. Kyklop si založil novou kapelu Maxíci, ale jen ta ho zřejmě neuživí.

 Kyklop z Maxíků drsně hubne! Přišel už o třetinu váhy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
22. 6. 2018 • 20:59

Jo Maximum Masturbanc byla skvela kapela. Na tu se senzacne parilo na diskotekach. Holky z nich byly uplne mimo misu ! Zlaty casy !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.